URIME KOMUNITETIT BEKTASHI PER FESTEN E NEVRUZIT
23 Mars, 2023
IFTAR VELLAZEROR
26 Mars, 2023

URIM PER RAMAZANIN

Dr Arben Ramkaj Kryetari i Qendrës vizitoji dhe uroji për muajin e Bekuar të Ramazanit Shkëlqesinë e tij, Ambasadorin e Arabisë Saudite në Shqipëri H.E Mr. #Faisal_Hefzi, ku gjatë takimit disktutuan mbi çështjen e promovimit të dialogut ndërfetarë, harmonisë dhe tolerancës.
Ndër të tjera u diskutua dhe mbi çështje që lidhen me bashkëpunimin kulturor, shkencor si dhe çështje me interes të përbashkët.
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme