QBNF OFRON IFTAR
23 Gusht, 2019
Së bashku për të parandaluar ekstremizmin
23 Gusht, 2019

Kryetari i Qendrës dr Arben Ramkaj po merr pjese ne workshopin e organizuar nga Qendra për Hulumtime dhe Punë Politike ne Shkup ne bashkepunim me Idm Albania mbi edukimin e CVE dhe komunitetin e praktikantëve komunalë të praktikës dhe shkëmbimit të punëtorisë nga data 5 deri më 9 qershor 2019 në hotel Hilton Double Tree – Shkup. Sot, në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Shkup, fokusi është në udhëzimet e OSBE-së për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe ndërhyrjeve para-penale. Fjalimi i mirëpritur u dha nga Shefi i Misionit të OSBE-së në Shkup, Ambasadori Clemens Koja. Giorgia Holmer, këshilltare e OSBE-së për çështjet e terrorizmit ka dhënë leksion mbi rolin e OShC-së në luftën kundër terrorizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm