Takim i Kryesisë së QBNFE me Komisionerin per Mbrojtjen nga Diskriminimi

Ngushellime per ndarjen nga jeta te Kryetarit te Nderit të KMSH-së, Haxhi Selim Muça
19 Shtator, 2016
PER NJE SHQIPERI TE PASTER
30 Shtator, 2016

Takim i Kryesisë së QBNFE me Komisionerin per Mbrojtjen nga Diskriminimi

kom-2       Sot me 19 Shtator 2016 Kryesia e Komitetit te QBNF ELBASAN zhvilloi nje takim pune me drejtuesit e institucionit te Komisionerit per Mbrojtjen nga Diskriminimin ne Shqipwri ku pervec prezantimit te ndersjellte te veprimtarise dhe prioriteteve te perbashketa u arrit ne angazhimin konkret per pergatitjen dhe nenshkrimin e nje marrveshje mirkuptimi dhe bashkpunimi ne javet e ardhshme.
Gjej rastin te falenderoj Komisioneren zonjen Irma Baraku dhe stafin e saj per mikpritjen dhe gatishmerine per bashkepunim si edhe kryetarin e QBNF dr.Arben Ramkaj per kordinimin, zv/Kryetari Don Emilio Valente dhe sekretarin At Stavri Çipin per angazhimin dhe seriozitetin qe perftojne si gjithmone.