Ngushellime per ndarjen nga jeta te Kryetarit te Nderit të KMSH-së, Haxhi Selim Muça

TRAINIM I PERBASHKET
16 Shtator, 2016
Takim i Kryesisë së QBNFE me Komisionerin per Mbrojtjen nga Diskriminimi
19 Shtator, 2016

Ngushellime per ndarjen nga jeta te Kryetarit te Nderit të KMSH-së, Haxhi Selim Muça

Te dashur vellezer myslimanë!
Ne emer te komitet tone ndërfetar ju shprehim ngushellimet e perzemerta duke qene prane jush dhe lutemi per largimin nga jeta te Haxhi Selim Mucës qe u nda nga jeta sot duke shpresuar që Zoti tia pranoje punet e kontributet e mira.