Takim i Kryesisë së QBNFE me Komisionerin per Mbrojtjen nga Diskriminimi
19 Shtator, 2016
THIRRJE PUBLIKE e QBNFE
3 Tetor, 2016

        Kryetari dhe kordinatori i QBNFE respektivisht Dr. Arben Ramkaj dhe Sokol Lulgjuraj, në vijim të vendimit te marre nga komitetiti nderfetar ne mbledhjen e 22 Sshtatorit 2016, organizuan nje takim me perfaqësues të AKIP (Aleanca kundër importeve te plehrave) duke u transmetuar e deshmuar qendrimin parimor te QBNFE ne mbeshtetje te plote morale te kauzes se drejte që përfaqsojnë ne dobi te shoqerise sone per te mbajtur paster vendin tone e duke mos pranuar futjen e mbetjeve nga vendet e tjera pavaresisht qellimeve ekonomike apo politike.

akip