STRONG CITIES NETWORK Conference

Mbledhja e KNF
2 Shkurt, 2023
HOMAZHE PER VIKTIMAT E TERMETIT NE TURQI E SIRI
13 Shkurt, 2023

STRONG CITIES NETWORK Conference

Në datat 8-9 Shkur 2023 Stafi ekzekutiv i QBNF, Kryetari i Komitetit Nderfetar Dr. Arben Ramkaj dhe Drejtori Ekzekutiv Z. Sokol Lulgjuraj mori pjesë duke dhene kontribut ne takimin Rajonal te Rrjetit te Qyteteve te Forta
(STRONG CITIES NETWORK)
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 15 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 16 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 15 persona dhe njerëz në këmbë