Mbledhja e KNF
2 Shkurt, 2023
STRONG CITIES NETWORK Conference
10 Shkurt, 2023
Me dhimbje mesuam lajmin e tërmetit të fortë që goditi rajonet lindore të Turqisë dhe ato veriore te Sirise e ku numri i viktimave eshte i madh e vazhdon të rëndohet.
Në këtë ditë të rëndë, ne si komunitete fetare te QBNFE jemi shpirtërisht pranë njerëzve të dëmtuar atje me lutje e mendime.
Zoti u dhente force te gjithe komuniteteve te demtuara atje qe te perballojne situaten tragjike, Ne shprehim solidaritetin tone jo vetem shpirterisht por do bejm perpjekje te jemi te pranishem edhe materialisht me te demtuarit.
viktimat e ndjera pushofshin ne paqen e perjeteshme.