SESIONI NE TV SKAMPA
30 Mars, 2021
FORUM DISKUTIMI
8 Prill, 2021
Sot më 3 Prill 2021 u realizua me sukses Sesioni i Pare PsikoEdukues i grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare ne kuadrin e Projektit RRISIM QENDRUSHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT te cilin QBNF e zbaton fale mbeshtetjes financiare te Zyres se Marrdhenieve me Publikun te Ambasades se SHBA ne Tirane.
Falenderim edhe per profesionalizmit e referueve te organizates “Te Degjoj 366” qe per 4 ore trainuan plot deshire e nderveprim te rinjte e pranishem, si edhe profesorin Xhevdet Zekaj per argumentet dhe mesazhet qe percolli si i ftuar special ne kete Sesion.