Sesioni Nr 1 Psiko-Edukues
3 Prill, 2021
Forumi “Komunitetet të parat”
10 Prill, 2021

FORUM DISKUTIMI

Kreu i QBNF Dr Arben Ramkaj mori pjesë në Forumin e Politikës së Jashtme të Tiranës me folësin e shquar Veton Surroi duke diskutuar ndryshimet aktuale të politikës së jashtme të Kosovës dhe rajonit.
May be an image of 1 person, libër dhe E brendshme