KONFERENCE – IDM
5 Prill, 2022
Kuvendi i Shqiperise – Tryeze keshillimi me OSHC
20 Prill, 2022

QBNF uron Komunitetin Katolik

Gëzuar Pashkët të gjithë Shqiptarëve.
Kreret e komuniteteve fetare, Bashkise dhe Qarkut si edhe deputete te Elbasanit percollen urimet e tyre te Pashkes 22 ne Kishen Katolike Shen Piu X .
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, kostum dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe pemë
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë, kostum dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 12 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe tabelë
Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë, kostum, ambiente të jashtme dhe pemë