Kuvendi i Shqiperise – Tryeze keshillimi me OSHC

QBNF uron Komunitetin Katolik
17 Prill, 2022
Konferenca – Mediat dhe Diversiteti në Shqipëri
28 Prill, 2022

Kuvendi i Shqiperise – Tryeze keshillimi me OSHC

QBNF  si organizate lobuese prane Kuvendit mori pjese nepermjet zotit Sokol Lulgjuraj ne tryezen e keshillimit per zgjedhjen e Presidentit te Shqiperise ku Drejtori Lulgjuraj shprehu konsideratat per procesin dhe ftoi koleget e shoqerise civile te zgjidhnin 1 kandidature nga rradhet e tyre dhe tua percjellin kuvendit.
Mund të jetë një imazh i 11 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
ne linkun me poshte Fjala e Drejtorit te QBNF z. Sokol Lulgjuraj ne tryezen konsultative per Presidentin e ardhshem qe u zhvillua ne Kuvendin e Shqiperise organizuar nga kryesia e grupit parlamentar te pozites me organizatat e shoqerise civile .
https://www.facebook.com/1547422061/videos/pcb.10227093393471210/1342435472941787