Sesion pune mbi zhvillimin e standardeve të transparencës së Kuvendit
30 Mars, 2022
QBNF uron Komunitetin Katolik
17 Prill, 2022

KONFERENCE – IDM

QBNF ishte e ftuar dhe mori pjese ne kete konference me drejtorin Z.  Sokol M. Lulgjuraj dhe pergjegjesen e Departamentit te Edukimit prane organizates sone zj. Gentiana Lulgjuraj.

May be an image of 1 person, standing and indoor
May be an image of 6 people, people sitting, people standing and indoor
+23