trainimim mbi qasjet per ri integrimin e te kthyerve nga luftrat ne vendet e huaja
22 Shtator, 2021
Konference Nderkombetare Online
23 Shtator, 2021

Sot kryesia e komitetit nderfetar te QBNF pati kenaqesine te presi studiuesin kerkimor Benjamin Brazzel i cili do te beje vitin e praktikes studimore prane qendres sone. Te pranishem ne prezantimin e tij ishin kryetari dhe zv/kryetari i komitetit nderfetar dr. Arben Ramkaj dhe Don Giuseppe Testa se bashku me anetarin e kryesise Pastor Ilir Isaraj dhe drejtori i QBNF z. Sokol Lulgjuraj, qe mirpriten musafirin e nderuar duke i garantuar atij mbeshtetje ne punen e tij studimore si bursist Fullbright. Ai shoqerohej nga zj. Mirela Çupi, zyrtare pergjegjese per keta studente, prane Ambasades se SH.B.A ne Tirane, e cila beri prezantimin me kete rast duke shprehur edhe falenderimet per QBNF per kete kontribut.