QBNF sensibilizon bizneset dhe politikantet ne ndihme te te demtuarve nga termeti
28 Nëntor, 2019
Sesioni II për themelimin e Institutit për Studime Fetare dhe Bashkëpunim
18 Dhjetor, 2019

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar Dr. Arben Ramkaj vizitoi vendet e prekura nga tërmeti për t’u njohur nga afër me nevojat e familjeve ne emergjencë per te bashkrenduar punen e metejshme me aktoret e tjere per t’u ardhur ne ndihme sa me pare e ne menyre sa me efikase.

Dr. Ramkaj vizitoi zonat e prekura te Thumanës, Bubqit, Eminas e sipërme, Shijakut dhe Durrësit.

Intervista e kryetarit te qendrës dr Arben Ramkaj e dhënë për televizion A2CNN.

Gepostet von Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar QBNF am Donnerstag, 5. Dezember 2019