komunitetet fetare ne kampionat futbolli
2 Nëntor, 2019
Dita Ndërkombëtare e Tolerancës
16 Nëntor, 2019

Kryetari i QBNF, dr Arben Ramkaj takoi sot shkrimtarin më të ri të Shqipërisë, HODO-Labian Baba, që në moshën 13 vjeçare ka shkruar një libër shumë të bukur, romanin për fëmijë me titull “Djali dhe ishulli”.
Labiani eshte ndoshta shkrimtari me moshe me te vogel te shoqerise shqiptare. Se shpejti Qendra e Bashkëpunimit NdërFetar do te organizoje nje aktivitet promovimi te librit edhe ne Elbasan.