FUNDAK – FORUMI Nj.A Gjinar – Nr. 4 ELBASAN

FUNDAK – FORUMI Nj.A Bradashesh – Nr. 3 ELBASAN
16 Shtator, 2018
FUNDAK – FORUMI Nj.A Zavalinë – Nr. 5 ELBASAN
16 Shtator, 2018

FUNDAK – FORUMI Nj.A Gjinar – Nr. 4 ELBASAN

Në 13 Shtator 18 kryem me sukses #Forumin Nr 4 ne Nj. A. GJINAR në vazhdën e Projektit “Fetaret Ushrojn e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.

Pjesmarrja ishte e lartë, mbi 110 vetë, nga të gjithë fshatrat dhe na befasoi prania e nje numri te madh grash dhe vajzash, fale organizimit dhe moderimit te At Jani Ranxha, famullitari I kishës Ortodokse të zonës.

Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshem ndaj u evidentuan disa nevoja te ngutshme dhe me pas u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.

Në mbyllje u propozuan prej tyre e duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 6 përfaqësuesit që do jenë ndjekësit e metejshëm gjatë projektit dhe në vendoret 19 të procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.

Interesant qe fakti se nje zonje u vetofrua dhe u aprovua nga të pranishmit si perfaqesuese e bashkesise.

#QBNF #interreligious for #peace & #CVE