PREZANTIMI I PROJEKTIT FABUS MARS-NENTOR 18

Toleranca Fetare brenda komuniteteve
29 Janar, 2018
Qyteti i Librazhdit nderon birin e vet Ylli Gurra
6 Mars, 2018

PREZANTIMI I PROJEKTIT FABUS MARS-NENTOR 18

Sot në 5 Mars 2018 QBNF çeli siparin e projektit FABUS – “Se bashku kunder ekstremizmit” – ku gjate gjithe vitit do te organizohen konferenca, simpoziume dhe tryeza bashkbisedimi, me nxenes e mesues per te kontribuar ne parandalimin e radikalizmit dhe shmangien e cdo forme ekstremizmi.
Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “ Fuqizimi i Shoqërisë Civile në Rritjen e Reziliencës së të Rinjve ndaj Ekstremizmit të Dhunshëm” i finanucar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga Terre des Hommes Shqipëri në partneritet me ISD , CCG dhe Universitetin Beder.