Toleranca Fetare brenda komuniteteve

MARSHIMI PAQES 2018
22 Janar, 2018
PREZANTIMI I PROJEKTIT FABUS MARS-NENTOR 18
6 Mars, 2018

Rrjeti i Informimit dhe Qytetarise Aktive organizoi tryezen me teme “Toleranca Fetare brenda komuniteteve nepermjet modeleve pozitive dhe medias” me te rinj e te reja të komunës Dragostunje.
Ne kete tryeze, QBNF kontriboi si partnere me referuesit e saj z. Sokol Lulgjuraj dhe Ergys Muzhaqi.

nga kjo tryeze doli me sinqeritet nga te rinjte paragjykimi per fene e tjetrit duke krijuar hendeqe te demshme per shoqerine gje qe eshte reflektuar ne komunitetin e fshatit te tyre me disa indivite dhe familje qe jane bere pjesemarres ne luften ne Siri duke u rreshtuar perkrah ISIS.

https://www.youtube.com/watch?v=jUX_OpvBD8s&feature=youtu.be