Rregullat Globale për çarmatosjen e Ekstremizmit Fetar

Nis projekti i perbashket
10 Mars, 2021
THIRRJE POLITIKANEVE
19 Mars, 2021

Rregullat Globale për çarmatosjen e Ekstremizmit Fetar

Sot, më 16 Mars, u organizua webinar Britanik “BPUR Nderkombetar: Rregullat Globale për çarmatosjen e Ekstremizmit Fetar ”. Ky webinar është pjesë e serisë së ngjarjeve ndërkombëtare për të mbështetur iniciativat globale, për të miratuar një Traktat Ndërkombëtar për Ndalimin e Përdorimit Politik të Religjionit”. Në webinar morën pjesë përfaqësues nga vende të ndryshme si Austria, Britania e Madhe, Pakistani, Shqipëria, Tunizia. Webinari u moderua nga z. Graham Watson kryetari i partive liberale Europiane dhe foles ne takim ishin perfaqesuesit e vendeve si Austria perfaqesuar nga Martha Bissmann, Britania e Madhe perfaqesuar nga Mushtaq Lashaire, Pakistan perfaqesuar nga Senatori Nasreen Jail.Dr Arben Ramkaj eshte zgjedhur keshilltar i larte ne organizaten nderkombetare BPUR.