MESAZH URIMI Ambasadorit të SHBA në Shqipëri

MIRËNJOHJE e QBNFE
4 Korrik, 2016
Reagim i QBNF ndaj shpifjeve të “historianit” turk
7 Korrik, 2016

MESAZH URIMI Ambasadorit të SHBA në Shqipëri

        I nderuar Shkëlqesi, zoti Donald Lu!

       Ne, Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan, kemi nderin dhe kënaqësinë e veçantë, t’ju shprehim Juve, e nëpërmjet Jush, Qeverisë dhe Popullit mik të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Urimet më të përzemërta dhe Bekimet tona në këtë 4 Korrik, në përvjetorin e 240-të të Pavarësisë Suaj!

I urojmë suksese të mëtejshme kombit Tuaj!

Zoti Ju Bekoftë!

 Me konsideratë dhe respekt

 Komiteti i QBNF ELBASAN