MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI ME POPULLIN TURK
29 Qershor, 2016
MESAZH URIMI Ambasadorit të SHBA në Shqipëri
4 Korrik, 2016

MIRNJOHJA 2 MIRNJOHJA 1    QBNFE duke marrë në konsideratë kontributin e të gjithë individëve apo organizatave ndaj qëllimit të Qendrës sonë, sot më datë 01 Korrik 2016 vlerëson me dekoratën “MIRNJOHJE” me motivacion “Për angazhim dhe mbështetje të dialogut dhe bashkëqpunimit ndërfetar” zotërinjtë e nderuar:

  1. Blendi Klosi, Ministër i Punës dhe Çshtjeve Sociale në Shqipëri.
  2. Ilir Hoxholli, ish Kryetar i Komitetit të Kulteve në Shqipëri.

Me konsideratë dhe respekt

Komiteti i QBNF ELBASAN      

Arben Ramkaj                  kryetari          – Përfaqësues i Komunitetit Mysliman

Don Emilio Valente          zv/kryetar     – Famullitar Kisha Katolike  

Zoti Agim Duka                anëtar             – Myftiu i Elbasanit

At Gjergji Trbicka            anëtar             – Kryeprift Kisha Ortodokse Elbasan

Baba Faik Selmani            anëtar            – Drejtues i Bashkësisë Bektashiane

At stavri Çipi                       anëtar            – Prift Kisha Ortodokse 

H. Ardit Muçodemi            anëtar             – Dervish i Bashkësisë Bektashiane

Sokol Lulgjuraj                   kordinator   – Përfaqësues i Komunitetit Katolik

ILIRI

DEKORIMI