Keshillim-informim të banoreve Cerrik, Belsh dhe Gramsh

“Komisioni Analizues i rasteve te perdorimit te gjuhes se urrejtjes me qasje ekstremiste ne rrjetet sociale dhe jo vetem.
30 Tetor, 2020
Grupi i vëzhgim-këshillimit
4 Nëntor, 2020

Keshillim-informim të banoreve Cerrik, Belsh dhe Gramsh

Sot vullnetaret anticovid shperndane materiale informuese ne bashkite Cerrik, Belsh dhe Gramsh. Mbrojtja e shendetit eshte nje e drejte dhe pergjegjesi qytetare! Faleminderit vullnetareve!