Keshillim-informim të banoreve Cerrik, Belsh dhe Gramsh
31 Tetor, 2020
Presidenti per QBNF – Shembull i shkëlqyer i harmonisë dhe bashkëpunimit fetar ne Elbasan.
7 Nëntor, 2020

Grupi i vëzhgim-këshillimit

Sot, në Elbasan, grupi i vëzhgim-këshillimit shpërndau fletëinformuese dhe këshilluan qytetarët për respektimin e masave anticovid, bashkë me inspektoren e policimin në komunitet. Faleminderit bashkëpunëtorëve dhe vullnetarëve!