Jo indiferentizmit … …………..Po solidaritetit!

NDIHME PER FEMIJET NE SIRI
6 Janar, 2017
sfidat e parandalimit të Ekstremizmit
8 Shkurt, 2017

Jo indiferentizmit … …………..Po solidaritetit!

 

MARSHIMI I PAQES U KRYE DHE MESAZHI U PERCOLL ME SE MIRI!
FALEMINDERIT TE GJITHE PJESMARRESVE, AUTORITETEVE SHTETERORE E FETARE SI EDHE MEDIAVE PER ANGAZHIMIN DHE SERIOZITETIN E TREGUAR PER NJE GJE KAQ TE RENDESISHME SIC ESHTE PAQA DHE SOLIDARITETI
PO NE JEMI SOLIDARE DHE KETE E TREGOJME ME VEPRE DUKE BERE DHE KETE FUSHATE FONDEMBLEDHESE PER FEMIJET E MASAKRUAR NGA LUFTA NE SIRI