Kreu i QBNF emerohet Drejtor i Zyres Europiane i Komitetit Nderkombetar per Tolerance e Paqe
22 Dhjetor, 2021
QBNF URON VITIN E RI 2022
31 Dhjetor, 2021

GEZUAR KRISHTLINDJEN

“GEZUAR KRISHTLINDJEN e nga mot te bashkuar e te bekuar me vllazeri” ishte urimi qe bashkndane sot te Kisha Ortodokse dhe Katolike Kleriket e komuniteteve tona fetare, duke deshmuar harmonine dhe bashkpunimin qe na karekterizon prej kohesh.