Kreu i QBNF emerohet Drejtor i Zyres Europiane i Komitetit Nderkombetar per Tolerance e Paqe

QBNF URON BASHKEQYTETARET DHE BASHKEKOMABASIT
21 Dhjetor, 2021
GEZUAR KRISHTLINDJEN
25 Dhjetor, 2021

Kreu i QBNF emerohet Drejtor i Zyres Europiane i Komitetit Nderkombetar per Tolerance e Paqe

QBNF ështe shumë e gëzuar per lajmin e mire qe Kryetari i organizates sone dr. Arben Ramkaj është zgjedhur anëtar i Sekretariatit të Përgjithshëm të Komitetit Ndërkombëtar për Tolerancën Fetare dhe është emeruar Drejtor i Zyrës Evropiane.
Me kete rast i shprehim urimet tona per te vazhduar punen plot perkushtim si akademik, studiues, autor dhe ekspert global i shquar shqiptar për çështjet e sigurisë dhe ato fetare.
Ne komentin perkates te KNTF thuhet se Dr. Ramkaj ka udhëhequr gjithashtu fushata të shoqërisë civile, dialogun ndërfetar, bashkëpunimin ndërmjet komuniteteve dhe dialogun ndërfetar ndërkombëtar.
Komiteti Ndërkombëtar për Tolerancën Fetare është i vendosur në Uashington dhe mbledh së bashku aktivistë ndërkombëtarë për të drejtat e njeriut që përfaqësojnë një sërë fesh. (Krishterimi, Judaizmi, Islami, Budizmi, Hinduizmi dhe të tjerët).