GEZUAR KRISHTLINDJEN
25 Dhjetor, 2021
Mbledhja Nr. 1 per Vitin 2022
2 Janar, 2022
Qendra jonë falë Zotit pati një larmi aktivitetesh në vitin 2021..
Ndërsa planifikojmë një bollëk ngjarjesh unike, inovative—mbledhje dhe konferenca njësoj, për vitin e ardhshëm 2022, dëshirojmë të shfrytëzojmë këtë rast për t’ju falënderuar të gjithëve për mbështetjen tuaj të vazhdueshme. Kaq shumë është arritur dhe kjo është bërë e mundur vetëm me mbështetjen tuaj të paçmuar.
Ju lutemi na mbani në lutjet tuaja.
Gëzuar 2022.