MARRVESHJE me Autoritetin e Hapjes së Dosjeve
5 Shkurt, 2019
FUNDAK – FORUMI 22 ELBASANI 1
18 Prill, 2019

Në 14 SHKURT kryem me sukses #Forumin Nr 21 ne Lagjen “Malasenj” Cerrik, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale klerikeve te zones, dhe aktivistes Behije Balla, (Zeka), qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te Bashkisë Cerrik. Ra ne sy prania e konsiderushme e zonjave dhe te rinjve, Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 6 perfaqesuesit (2 zonja e 4 te rriturj) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandiduese.