Dita e trete e trajnimit
25 Shtator, 2020
Dita e dyte
25 Shtator, 2020
Në 24 Shtator 20 vijoi dita e trete dhe u permbyll me sukses trainimi per nxitjen e vullnetarizmit dhe kualifimin teorik e praktik te vullnetareve qe do te marrin pjese ne grupet e Vezhgim – Keshillimit ne qytetet e Qarkut Elbasan gjate zbatimit te projektit “Perballojme Covid-in me Vullnetarizem Fetar dhe Pergjegjshmeri Qytetare”.
Edhe gjate ketyre 5 oreve interaktiviteti i vullnetareve ishte plot perkushtim e seriozitet. Fale edhe referimeve me nivel profesional nga lektoret; dr. Aldo Nishku, z.Xhevahir Budani dhe zj. Sabina Tosuni nga Drejtoria e Kujdesit Shendetetsor, Znj. Eriona Hoxha nga 366 dhe z. Flladi Pengu nga Inspektoriati i Mjedisit dhe vullnetarizmi aktiv, te cilet i falenderojme.
Ne fund vullnetaret moren certifikatat dhe detyrat qe do realizojne pergjate zbatimit te projektit nderkohe qe Drejtori Ekzekutiv i QBNF, z. Sokol Lulgjuraj i falenderoi te pranishmit ne emer te organizatoreve dhe u percolli pershendetjet e klerikeve tane si edhe personalisht te Kryetarit te Komitetit Nderfetar dr. Arben Ramkaj i cili nuk mori pjese per arsye angazhimesh te tjera.