Dita e trete e trainimit
25 Shtator, 2020
Faleminderit vullnetar
26 Shtator, 2020
Me 23 Shtator 20 vijoi dita e dyte e trainimit per nxitjen e vullnetarizmit dhe kualifimin teorik e praktik te vullnetareve qe do te marrin pjese ne grupet e Vezhgim – Keshillimit ne qytetet e Qarkut Elbasan gjate zbatimit te projektit “Perballojme Covid-in me Vullnetarizem Fetar dhe Pergjegjshmeri Qytetare”. Edhe gjate ketyre 5 oreve interaktiviteti i pjesmarresve ishte mbreselenes po aq sa vemendja dhe interesimi nga tyre.
Kjo situate erdhi si rrjedhoje e referimeve me nivel profesional nga lektoret; Pastor Ilirian Gjoni, Dr. Sabina Belshaku, pedagogu Ervin Muço dhe Dr. Manolita Hida te cilet i falenderojme.