Dita Botërore e Lirisë së Fesë,

SFIDO URREJTJEN
27 Tetor, 2021
AT JOSIF PAPAMIHALI QYTETAR NDERI I ELBASANIT
5 Nëntor, 2021

Dita Botërore e Lirisë së Fesë,

27 tetori është Dita Botërore e Lirisë së Fesë, për të përkujtuar martirët që u ekzekutuan për mbrojtjen e besimeve të tyre fetare.Liria e fesë ose liria fetare është një parim që mbështet lirinë e një individi ose komuniteti, publikisht ose privatisht, për të manifestuar fenë ose besimin në mësimdhënie, praktikë dhe adhurim.
Respekt per praktikantët fetare dhe lirine e tyre për të ushtruar besimin të lirë.
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe njerëz në këmbë
260
Personat e arritur
15
Angazhimet
Distribution score
Promovo postimin
<img class=”j1lvzwm4″ role=”presentation” src=”data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
13