QBNF takim me asamblistin e NYC z. Mark Gjonaj
20 Dhjetor, 2019
MBLEDHJA E PARË 6 JANAR 20
6 Janar, 2020

Bashkurojme Krishtlindjen 19

 edhe Krishtlindja 19 i gjeti bashke ne urimet prane kominiteteve te krishtera drejtuesit fetare te QBNF. Vllazeria jone manifestohet per cdo dite e plot bamiresi per kedo e sidomos per ata me nevojtaret sic ishim te Shen Piu X per te bashkendare dreken dhe gezimin e festes me miqt nga spitali psikiatrik.
Gezuar mot mote Krishtlindjen sebashku …