QBNF takim me asamblistin e NYC z. Mark Gjonaj

MBLEDHJA E KRYESISE SE QBNF
19 Dhjetor, 2019
Bashkurojme Krishtlindjen 19
25 Dhjetor, 2019

QBNF takim me asamblistin e NYC z. Mark Gjonaj

Kryetari dhe kordinatori i QBNF, dr. Arben Ramkaj dhe z. Sokol Lulgjuraj, zhvilluan ne date 19/12/19 nje takim dhe bashkebiseduan me perfaqesuesin e Asamblesë së New Yorkut, te nderuarin z.Mark Gjonaj me te cilin bashkendane pikpamjet mbi situaten dhe rolin aktiv qe duhet te kete diaspora, komunitet fetare dhe shoqeria civile ne Shqiperi. Ata gjithashtu e uruan z.Gjonaj per zgjedhjen e tij Kordinator te Përgjithshëm të Diasporës Shqiptare.