AKTIVITETET E QBNF PUBLIKOHEN NE REVISTEN ORIONINE

SOLIDARITET ME PASTORIN AKIL PANO
8 Shtator, 2021
MBLEDHJA E MUAJIT SHTATOR 2021
20 Shtator, 2021

AKTIVITETET E QBNF PUBLIKOHEN NE REVISTEN ORIONINE

Revista mujore e kongregacionit Don orione qe shperndahet ne tere boten perfshiu ne faqet e saj te muajit Shtator nje informacion te gjere mbi aktivitetin e QBNF duke e ilustruar edhe me foton e vizites te ne te dy ambasadoreve te rendesishem ne Shqiperi, Sh.T Vincenco Del Monaco, ambasador i OSCE dhe Sh.T. Luigi Soreca, ambasador i BE ne Shqiperi.