Urim në festën Novruzit
16 Gusht, 2019
Forumi me Kryesinë BELSH
16 Gusht, 2019

Kryetari i qendrës dr Arben Ramkaj mori pjese dje ne konferencën e organizuar nga:
Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare (AIIS), Hanns-Seidel Stiftung, Divizioni i Diplomacisë Publike të NATO-s, Ambasada Amerikane në Tiranë dhe Ambasada e Republikës së Polonisë në Shqipëri konferencën: “70 vjet NATO, 10 vjet NATO Anëtarësimi në Shqipëri – Ngritja e paqes dhe reflektimi mbi sfidat e ardhshme të sigurisë “