70 vjet NATO
16 Gusht, 2019
OSBE, konferencë për para-ndalimin e terrorizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm
16 Gusht, 2019

Në 23 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin e Dytë të Përgjithshem për Bashkine BELSH, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale korrekteses, pergjegjshmerise dhe seriozitet te Kryesise se Forumit NderFetar Belsh (FNFB) te zgjedhur ne mledhjen e dates 16, diskutuam dhe vendosem per modalitetet dhe menyren e organizimit te tubimit ne date 14 Prill ne ora 12 00, ku do te paraqiten draftet me nevojat dhe prioritet e pergatitura per subjektet kandiduese ne Bashkkne Belsh.