SOLIDARITET NDAJ COVID 19
21 Prill, 2020
Feja dhe nevoja për bashkëpunim ndërfetar
20 Korrik, 2020

Western Ballcan Conference

July 7, 2020
Drejtori ekzekutiv i QBNF z. Sokol Lulgjuraj mori pjese ne Konferencen e Ballkanit perendimor mbi Ri-integrimin e femijeve dhe grave te kthyera nga Siria dhe Iraku
Last Panel discussion: Reintegration of Women and Children Returnees from Syria and Iraq