TRYEZE KONSULTATIVE ME AKTORE TE CVE
23 Gusht, 2019
Sesionin Informativ per CVE
23 Gusht, 2019

URIMI BAJRAMIT

Perfaqesuesit e Komuniteteve tona fetare i uruan Kurban Bajramin vellezerve Myslimane e Bektashi duke e vleresuar edhe si simbol te perbashket te bindjes ndaj Zotit per heqjen dore te kurbanit me jete njerezish te tradites se lashte dhe zevendesimin me qengjin.