SESIONI Nr 1 – MENAXHIM KONFLIKTESH
20 Mars, 2021
Konference e Qyteteve te Forta
24 Mars, 2021

URIMET per SULLTAN NEVRUZIN

Me rastin e kremtimit të Sulltan Nevruzit, në Komunitetin Bektashian, për arsye të masave AntiCovid, shkoi dhe përcolli urimet, në emër të krerëve dhe komuniteteve të tjera fetare, vetem drejtori i QBNF z. Sokol Lulgjuraj.