Perfundimi i referati webinar, i organizuar nga Instituti i Studimeve Ndërfetare me Qendrën e Bashkëpunimit Ndërfetar, mbi Marrëveshjen Ndërkombëtare të Vëllazërimit Njerëzor
6 Shkurt, 2021
QBNF pjestare në Këshillin Vendor për Sigurinë Publike
11 Shkurt, 2021

Si ta kuptojme QAnon

Qendra Ndërkombëtare për Studimin e Ekstremizmit të Dhunshëm me seli në Shba organizoi sot nje takim online “Si ta kuptojme QAnon”.Ne kete diskutim online ishte ftuar dhe kryetari i qendrës dr Arben Ramkaj.