QBNFE takim pune me kreun e CVE ne Shqiperi

QBNFE bashkepunon me Rrjetin e Qyteteve te Forta
2 Nëntor, 2022
QBNFE bashkpunon ngushte me Woman Center for D&C-Alb
6 Nëntor, 2022

QBNFE takim pune me kreun e CVE ne Shqiperi

Më 4 Nëntor 2022 një perfaqesi e Kryesise se Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar kreu një takim pune me drejtorin e ri të Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm z. Denion Mejdani.

Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Z. Mejdani u njoh me aktivitetet e shumta dhe modelin e QBNF në promovimin e kulturës së dialogut ndërfetar, tolerancës, paqes dhe parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm në qarkun e Elbasanit, por edhe më gjerë.
Gjithashtu drejtori Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm u njoh me konferencën e fundit të QBNF ku u bënë bashkë shumë organizata të shoqërisë civile nga Ballkani Perëndimor për t’u njohur me modelin e QBNF në Elbasan si edhe percaktuan sebashku disa piketa per bashkpunimin e metejshem CBE & QBNFE.

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe njerëz në këmbë