QBNF – organizate lobiste ne Komisionin e Ligjeve

Dr Ramkaj bashkebisedon me studente
28 Shtator, 2021
PANEL NDERKOMBETAR KUNDER EKSTREMIZMIT
5 Tetor, 2021

QBNF – organizate lobiste ne Komisionin e Ligjeve

Sot ne Kuvendin e Shqiperise u zhvillua takimi prezantues i OSHC ve lobiste prane Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, në kuadër të bashkëpunimit me shoqërinë civile ku ben pjese edhe QBNF e cila u perfaqesua nga z. Sokol Lulgjuraj.
Zonja Klotilda Bushka, në cilësinë Kryetares së Komisionit organizoi këtë takim njohës e informues me organizatat të cilat bashkëpunojnë me komisionin e Çështjeve Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, pjesë të regjistrit elektronik të shoqërisë civile.