QBNF merr pjese ne Pritjen e Ambasades se Urdherit Maltez ne Tirane

OPINIONI I QBNF MBI NGJARJET E RENDA
29 Qershor, 2021
MBYLLJA E PROJEKTIT #safefuture
30 Qershor, 2021

QBNF merr pjese ne Pritjen e Ambasades se Urdherit Maltez ne Tirane

29/06/2021

Zevendeskryetari i QBNF Don Giuseppe Testa dhe Drejtori ekzekutiv i saj Z. Sokol Lulgjuraj moren pjese ne ceremonine festive te pervitshme te Urdherit te Maltes me ftese te ambasadorit Sh. T. Stefano Palumbo.

Ne kete ceremoni qe u zhvillua ne Pallatin e Brigadave ne Tirane, drejtuesit tane i percollen ambasadorit Palumbo urimet e perzemerta te komitetit nderfetar si edhe paten mundesi te bisedojne me disa ambasadore  te pranishim dhe perfaqesues te institucioneve te ndryshem duke shkembyer edhe ftesa reciproke per bashkepunim dhe angazhim te ndersjellte ne dobi te komuniteteve tona.