Bashke me Diversitet
1 Tetor, 2022
QBNFE bashkë me Woman Center for D&C-Alb
31 Tetor, 2022
me 29 Tetor 22 Kryesia e QBNF se bashku me pergjegjeset e departamenteve te Edukimit, Rinise, Gruas dhe Universiteteve priten dhe zhvilluan nje bisede teper te frutshme me mikun tonë BONGIOVANNI AMBROGIO, Profesor në Universitetin Papnor Gregorian (Fakulteti i Misiologjisë), Drejtor i Qendrës Gregoriane për Studime Ndërfetare dhe Drejtor i Serisë së Hulumtimeve Ndërfetare dhe Ndërkulturore.
Ne kete takim profesori u informua gjeresisht mbi organizimin dhe punen e deritanishme te QBNF si edhe u diskutuan gjere e gjate hapat qe do te ndermarrimin ne te ardhmen duke bashkepunuar me Universitetin Gregorian ne dobi te dialogut nderfetar dhe frymes se bashkejeteses ne diversitet kulturor e fetar duke e filluar me nje seminar te perbashket ne mesin e vitit te ardhshem .
Profesori pati te nesermen nje takim me Rektorin e Universitetit Aleksander Xhuvani ku u vendosen piketat e para per bashkepunim mes dy universiteteve.