NGRITJA E RRJETIT të OJF-ve kunder EKSTREMIZMIT

Fuqizimi i Aktorëve të Vijës së Parë
5 Shkurt, 2019
MARRVESHJE me Autoritetin e Hapjes së Dosjeve
5 Shkurt, 2019

NGRITJA E RRJETIT të OJF-ve kunder EKSTREMIZMIT

28/ 01/ 2019
QBNF merr pjese dhe jep kontribut ne tryezen Nr 2 të organizuar nga Qendra Kombëtare kunder Ekstremizmit se bashku me Qendren per Nisma Ligjore, per ngritjen e rrjetit te organizatave qe kane ne fokus edhe prandalimin e ekstremizmit.