Myftiu Agim Duka nderohet “Mirnjohje e Qarkut Elbasan”

Mbledhja e Bordit Keshillimor
29 Janar, 2020
Media per titullin “Mirënjohja e Qarkut Elbasan”
31 Janar, 2020

Myftiu Agim Duka nderohet “Mirnjohje e Qarkut Elbasan”

Sot patem nderin te organizojme ceremonine e vleresimit te antarit te Kryesise se QBNF, te nderuarin Myfti Agim Duka, me titullin “Mirnjohje e Qarkut Elbasan” akorduar nga Keshilli i Qarkut tone.

Per kete falenderojme Keshillin e Qarkut Elbasan dhe Kryetarin z. Bukurosh Stafa, qe miratuan propozimin e QBNF per te nderuar z. Duka per kontributin e tij te shquar ne rritjen dhe forcimin e harmonise fetare ne Qarkun tone. Falenderojme gjithashtu autoritetet fetare dhe politike qe moren pjese dhe vleresuan kete akt me fjale mirnjohese dhe inkurajuese per Myftiun e nderuar.

Kordinatori dhe Bashkethemelues i QBNF Sokol Lulgjuraj hapi dhe moderoi Ceremonine duke ftuar Kryetarin e Qarkut z.Bukurosh Stafa i cili pasi lexoi nje pershkrim te shkurter te kontributit te Myftiut i dorezoi atij Certifikaten dhe Pllakaten “Mirnjohje e Qarkut” me motivacionin perkates.

me pas Myftiu Duka Shprehu falenderimet dhe mirnjohjen per te gjitheceremonia vazhdoi duke marre fjalen me rradhe Hiresi Andoni Kreu i komitetit Mysliman te Shqiperise h. Bujar Spahiuprefekti Maksim Malaj  perfaqesuesi i opozites Aurel Bylykbashivjuan me pershendetjet

Baba Faiku ne emer te Komunitetit Bektashiandon Giuseppe Testa – Famulltari Kishes Katolikepastor Ilirian Gjoni

deputetet e Qarkut           Evis Kushi Elena XhinaArben KamamiFlorenc Spaho myftiu i Librazhdit dhe ai i Peqinit si dhe drejtuesit e dy shkollave fetare myslimane kryetari i Bashkise Gledian Llatjadrejtoresha Arsimit Anila Çotanenkryetari i PD Zamir Muzhaqi dhe keshilltari PS Arber Gjetane emer te familjes dhe vllazerise myslimane pershendeten vellezerit Duka dhe imami Behaudin Gashi, bashkthemelues i QBNF

gjithashtu ne fund te ceremonise u bashkua edhe deputeti Taulant Balla