mikpritje dhe Urime per Kurban Bajramin

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI ITALISË
25 Gusht, 2016
TRAINIM I PERBASHKET
16 Shtator, 2016

mikpritje dhe Urime per Kurban Bajramin

Kleriket Elbasanas bashke per Urim te Komuniteti Mysliman dhe Bektashi ne festen e Kurban Bajramit.

Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.
Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.
Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.
Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.