KONFERENCE ne UET
23 Gusht, 2019
SESION INFORMIMI
23 Gusht, 2019

Më 8/7/19, QBNF e nisi javen me nenshkrimin e Marrveshjes se Bashkpunimit me Qendren e Kordinimit Kunder Ekstremizmit ne Shqiperi duke rritur mundesine e bashkveprimit ne projektet e vazhdueshme qe ne zbatojme me shume perkushtim e tashme edhe me me shume profesionalizem.
Kjo Marrveshje mori jete duke u nenshkruar nga zoti Agron Sojati, Drejtor i Qendres Kunder Ekstremizmit dhe Dr. Arben Ramkaj, Kryetar i QBNF. “Pune te mbare e suksese te perbashketa ne dobi te shoqerise sone” ishte urimi i ndersjellte i te dy drejtuesve. 
Te pranishem ne kete angazhim ishin shefja e protokollit te Qendres KKEDH dhe kordinatori i QBNF z. Sokol Lulgjuraj qe vulosen dhe protokolluan kete Marrveshje.