Mbledhja e Këshillit Vendor për Sigurinë Publike te Elbasanit.
11 Tetor, 2021
Takim Bashkepunues
12 Tetor, 2021

Mbledhja e Kryesise se QBNF

Në 12 Tetor 21 zhvilluam mbledhjen e rradhes se kryesise se QBNF ne te cilen diskutuam mbi aktivitetet e zhvilluara gjate muajit Shtator si edhe aktivitetet dhe programin ne vazhdim.