MBLEDHJA E KRYESISE – DHJETOR 23

THIRRJE NDERKOMUNITARE
20 Tetor, 2023
QBNFE me Anetar ne Bordin Drejtues te Akademise Nderkombetare per Diplomacine Kulturore
28 Dhjetor, 2023
Sot më 12 Dhjetor 2023 zhvilluam mbledhjen e rradhes ku diskutuam per punën dhe aktivitet e kryera si edhe pergatitjen per vitin e ardhshem qe do ta nisim në 13 Janar 2024 me Marshimin e Paqes.
Pas diskutimeve dhe propozimeve te ndryshme u vendos që Tema te jetë “DIALOGU – mjet per Solidaritet Kombetar” si dhe u përcaktuan modalitetet e Marshimit.
Të pranishëm; Dr. Arben Ramkaj – kryetar, Don Dorian Mjeshtri -zv/kryetar, z. Sokol Lulgjuraj – drejtor ekzekutiv, Myfti Agim Duka – antar kryesie, At Stavri Çipi, antar kryesie, Baba Ardit Selmani- antar kryesie, Pastor Ilirian Gjoni- antar kryesie dhe At Andrea Ranxha- antar kryesie.